Koffie & thee

Koffie

Met passie en aandacht voor beleving zetten wij een heerlijk kopje koffie voor je. Onze koffie is een eerste klas melange speciaal geselecteerd door én voor de Maaihoeve. Dit is een pittige melange bestaande uit 100% arabica bonen uit Papua Nieuw Guinea, Brazilië, Ethiopië, Indonesië en India. Dit samen met onze La Marzocco koffiemachine maakt dat we écht goede koffies kunnen bereiden. 

Thee

Wij houden van smaakvolle thee van een hoge kwaliteit. We streven daarom naar een natuurlijke thee in verschillende smaakvariaties. Daarnaast serveren we ook altijd chai thee met een wolkje melk, verse gember- en muntthee. De munt groeit in onze eigen tuin.

Koffie

Met passie en aandacht voor beleving zetten wij een heerlijk kopje koffie voor je. Onze koffie is een eerste klas melange met een ruig randje. Dit samen met onze La Marzocco koffiemachine maakt dat we écht goede koffies bereiden.

Thee

Wij houden van smaakvolle thee van hoge kwaliteit. We streven daarom naar een natuurlijke thee in verschillende smaakvariaties.

Koffie

Thee

Specials

Lekkernijen

Koude dranken